Üvegből építünk!
Magyar English
Állásbörze

Állásbörze

Várunk minden érdeklődőt a Fejér Megyei Hírlap Állásbörzén 2017. április 3-án hétfőn 10.00-17.00 óráig a Best Western Plus Lakeside Hotel MKOSZ Edzőcsarnokában! Keressetek minket a Jüllich Glas standján!

bővebben

Jüllich Glas Napelem, mint  építőipari „design” elem

Jüllich Glas Napelem, mint építőipari „design” elem

A napelem panelek egyre szélesebb körben való elterjedésével, megannyi új, kreatív ötlet, lehetőség lát napvilágot, mely a Jüllich Glas Holding Zrt. Solar Üzletágát is arra ösztönzi, hogy évről-évre újabb és újabb innovációval álljunk elő, szélesítsük termékpalettánkat, illetve megoldásokat találjunk a képzeletben születő felhasználási elképzeléseknek.

bővebben

Cégünk Erős Emberének újabb sikerei

Cégünk Erős Emberének újabb sikerei

Ifj. Mester István logisztikai munkatársunk a 2015. október 25-én Budapesten megrendezett Scietec Raw fekvenyomó versenyen 90 kg junior kategóriában, 175 kg-mal III. helyezést ért el. Teljesítményéhez ezúton is gratulálunk!

bővebben

2. Gutmann Családi Vállalat- tulajdonosok Napja

2. Gutmann Családi Vállalat- tulajdonosok Napja

Gutmann-díj Kelet-Közép-Európa legkiválóbb családi vállalatai számára – ünnepélyes díjátadó A Jüllich Glas a legjobb magyar családi vállalat 2015-ben; az Oázis Kertészet két közép-kelet európai kategóriában is diadalmaskodott

bővebben

Az Alba-therm® üveg-szerkezetek új generációja

Az Alba-therm® üveg-szerkezetek új generációja

Megújul az „Üveg az építészetben”– Technikai melléklet Egy sikeres tervezési segédlet, ami üveg-szerkezeti tankönyvként is megállja a helyét. Az „Alba” épületüveg-termékcsalád több mint 10 évvel ezelőtti beve­zetésével egy új hőszigetelő üvegezési kategória született meg. Az új termékcsalád bevezetésének sikere abban áll, hogy egy közérthető, jól azonosítható elnevezést párosít kiemelkedően magas műszaki színvonallal és egyedülállóan részletes specifikációval. Mindezzel egy időben egy olyan korszerű szerkezeti javaslatot fogalmaz meg, amely 10 éves távlatból is kifogástalan műszaki színvonalat definiál.

bővebben

Részt vettünk a Fehérvári Lecsófőző Vígasságokon

Részt vettünk a Fehérvári Lecsófőző Vígasságokon

A JGH idén első alkalommal vett részt a Székesfehérváron oly népszerű gasztronómiai rendezvényen.

bővebben