Kapacitásbővítés és technológiai fejlesztés a Jüllich Glas Holding Zrt-nél

szecreglogo

Sajtóközlemény

 

Kapacitásbővítés és technológiai fejlesztés a Jüllich Glas Holding Zrt-nél

2020 / 08 / 18

 

A GINOP-1.2.1-16-2017-00337 azonosító számú, a Pénzügyminisztérium által támogatott projekt az Európai Regionális Fejlesztési alapból és hazai központi előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában került finanszírozásra. A támogatás összege: 308,14 millió Ft, melyet önerővel kiegészítve újabb fejlesztésekre, termelési kapacitásaink növelésre, a piaci igényeknek megfelelő, magasabb technológiai szintű termékek előállítására fordított vállalkozásunk.

 

A projekt megvalósítás során beszerzésre került gépek cégünknél jelentős kapacitásbővülést eredményeztek, melyek segítségével a jelenleg ismert export piaci elvárások minőségi oldalról teljes mértékben teljesíthetők. Az elnyert pályázati támogatás lehetőséget teremtett arra, hogy nagyobb építőipar projektekbe szerepet vállalhassunk az osztrák, szlovák, szlovén piacokon, ahová terveink szerint akár kétszeres hozzáadott értéket képviselő homlokzati üvegeket is értékesíthetünk. Ezek az üvegek nagy, nem szokványos méretű, festett, edzett, több rétegű, homlokzati üvegszerkezetek. Ilyeneket általában plázák, irodaházak burkolására használnak. A belső építészeti üvegek piacán is jelentős eredményekre számítunk – ahol elsődleges a megjelenés, designe. A vágó, hőszigetelő, hajlító és páramentesítő töltőgép, emelőgép, szitanyomó, festő sor beszerzéseink ezeknek a céloknak az elérését szolgálják. A termelési rendszerünkhöz kapcsolódó kontrolling és döntés támogató modul révén pedig ellenőrizni tudjuk az értékesítési folyamatokat, a teljesítmények mérésével pedig összehasonlíthatóvá váltak a terv és tény adataink. A hazai piacon pedig mindez a meglévő termék portfóliónk bővítését fogja eredményezni, mely egyrészt a nagyobb méretű, homlokzati üvegek, másrészt a belső építészeti design megoldások alkalmazását jelenti.

Célunk a megnövekedett piaci igényeknek való minőségi és mennyiségi szolgáltatás nyújtásával a stabil piaci pozíció elérése, mely hosszú távon jelent a cég számára biztos működést, ezáltal az itt dolgozók számára biztos megélhetést.

A megvalósítás helyszíne: Székesfehérvár, Holland fasor 5.

A beruházás tervezett befejezése: 2020.11.28.

További információ kérhető az alábbi elérhetőségen:

Csik Mónika

Projektmenedzser

Tel: 06 22 513 636

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.