A legjobb munkahely a
legjobbaknak!

ÁLLÁS és KARRIER

Tisztelettel köszöntjük Önt a Jüllich Glas Holding Zrt. karrieroldalán. Ön egy prosperáló, minőségi termékeket gyártó, minden tekintetben rohamosan fejlődő és piacvezető cégcsoport ígéretes álláslehetőségeivel fog hamarosan megismerkedni.

Felelős munkaadóként és progresszív, innovatív vállalatként fontosnak tartjuk a személyi állomány folyamatos bővítését, új munkahelyek létesítését és a felvételt nyert munkatársaink hosszú távú megtartását, támogatását.

Hisszük és valljuk, hogy a munkavállalói elkötelezettség és lojalitás a sikeresség egyik legfontosabb tényezője. Szervezeti kultúránk meghatározó eleme az egységes, hatékony csapatmunka és egyben az egyéni kreativitás is.

people innovative

Mindenkori prioritás számunkra munkavállalóink fejlesztése, tudásszintjük bővítése. Lehetőséget teremtünk továbbképzéseken és célirányos oktatási programokon való részvételre, a korszerű és naprakész technológia / know-how stb. megszerzésére.

Itt dolgozó (és leendő) munkatársainkat kulturált, tiszta és az egészségmegőrzést szem előtt tartó modern, ergonomikus munkakörülmények várják.    Legyen Ön is részese a közös sikernek, kérjük tekintse meg nyitott álláslehetőségeinket!

Amennyiben valamelyik munkakör felkeltette érdeklődését, továbbá megfelel a hozzá kapcsolódó elvárásoknak is, kérjük küldje el jelentkezését.

Amit minden, jelenlegi és jövőbeni munkavállalónknak kínálni tudunk:

  • stabil, kiszámítható munkahely
  • versenyképes bérrendszer
  • továbbképzési lehetőségek
  • korszerű technológia és innovatív termelési környezet
  • tiszta, rendezett szociális körülmények (étkezők, öltözők stb.)

Állásjelentkezés

Ha a meghirdetett álláslehetőségeink közül valamelyik megtetszett önnek, pályázatát az alábbi űrlapon keresztül, az adatkezelési tájékoztató elolvasását, illetve elfogadását követően tudja elküldeni.

Fájlok hozzáadása