35 év

Tradíció és innováció

Cégünkről

Jüllich Ádám (1957-2020) alapító 1984-ben a családi ház garázsában alumínium távtartók gyártásával kezdte meg tevékenységét. A 90-es években dinamikus fejlesztésekkel és a tevékenységi portfólió bővülésével megkezdődött az üveg- és segédanyag kereskedelem, majd elindult az üvegfeldolgozás. Az évezred fordulójára már hazánk piacvezető és a régió meghatározó építészeti üvegfeldolgozó vállalatává nőttük ki magunkat. A családi vállalkozás további új üzletágakkal, autóüveg kereskedelemmel és napelem gyártással bővült. Napjainkra közel 31.000 m2-en mintegy 300 főnek biztosítunk munkát és karrier lehetőséget Székesfehérváron a Sóstó Ipari Parkban. Technológiai fejlesztéseinkkel mindig egy lépéssel a piaci igények előtt jártunk és célunk, hogy a folyamatos innovációval, a legkorszerűbb termékekkel és gyártástechnológiával szolgáljuk ki vevőinket a homlokzati projektek, ablakgyártás, belsőépítészet és a járműipar területén.

Jüllich Ádám ( 1957-2020)

Cégünk egyik kulcsfontosságú stratégiai eleme olyan technológiai fejlesztések végrehajtása, melyek nagymértékben csökkentik az energia felhasználást, a CO2 kibocsátást, valamint javítják az energiatermelési hatékonyságot.

Piacvezetőként fontos számunkra, hogy a legújabb technológiai megoldásokat úttörőként vezessük be a hazai és export piacra, még akkor is, ha ez egy gyakran lassabb és költségesebb folyamat, de családi cégként elkötelezettek vagyunk a fejlődés mellett, mely óvja környezetünket és javítja az élet minőségét. Elhivatottak vagyunk a magas minőség, precíz gyártás és kiemelkedő vevőszolgálat iránt, melyek bizonyítékai az elmúlt 3 évtized referenciái.

Galéria