40 év

Tradíció és innováció

Cégünkről

Jüllich Ádám (1957-2020) alapító 1984-ben a családi ház garázsában alumínium távtartók gyártásával kezdte meg tevékenységét. A 90-es években dinamikus fejlesztésekkel és a tevékenységi portfólió bővülésével megkezdődött az üveg- és segédanyag kereskedelem, majd elindult az üvegfeldolgozás. Az évezred fordulójára már hazánk piacvezető és a régió meghatározó építészeti üvegfeldolgozó vállalatává nőttük ki magunkat. A több generációs családi tulajdonban lévő vállalkozás további új üzletágakkal, autóüveg kereskedelemmel és napelem gyártással bővült. Napjainkra közel 31.000 m2-en több mint 240 főnek biztosítunk munkát és karrier lehetőséget Székesfehérváron, a Sóstó Ipari Parkban. Technológiai fejlesztéseinkkel mindig egy lépéssel a piaci igények előtt jártunk és célunk, hogy a folyamatos innovációval, a legkorszerűbb termékekkel és gyártástechnológiával szolgáljuk ki vevőinket a homlokzati projektek, ablakgyártás, belsőépítészet és a járműipar területén.

Cégünk egyik kulcsfontosságú stratégiai eleme olyan technológiai fejlesztések végrehajtása, melyek nagymértékben csökkentik az energia felhasználást, a CO2 kibocsátást, valamint javítják az energiatermelési hatékonyságot.

Családi cégként elkötelezettek vagyunk az alapító szellemiségének és értékrendjének megőrzésében, továbbra is elhivatottak vagyunk a magas minőség, precíz gyártás és kiemelkedő vevőszolgálat iránt, melyek bizonyítékai az elmúlt négy évtized referenciái.

Galéria