Munkahelyi képzések megvalósulása a JÜLLICH GLAS Holding Zrt-nél.

szecreglogo

Sajtóközlemény

 

Munkahelyi képzések megvalósulása a JÜLLICH GLAS Holding Zrt-nél

 

2021 / 01 / 27

 

A Jüllich Glas Holding Zrt, 8000 Székesfehérvár, Holland fasor 5. szám alatti telephelyén 81 fő részére szakirányú továbbképzéseket valósított meg a Széchenyi 2020 program keretében, 42,56 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

 

A képzések lebonyolításának célja a vállalat piaci helyzetének stabilizálása, a meglévő humán-erőforrás tudásának növelése, a fluktuáció csökkentése, a tudásvesztés nélküli munkavégzés erősítése, hisz cégünknél az egyik fő megtartó erő az új tudás, az új ismeretek megszerzésének lehetősége.

Dolgozóink munkaköréhez kapcsolódó általános és speciális szaktudás szintje kielégítő, azonban további szaktudás elsajátítása még inkább növeli a munkahatékonyságot valamint a Jüllich Glas Holding Zrt versenyhatékonyságát. Ezért feltérképeztük, hogy melyek azok a képzési területek, amelyekkel már a meglévő ügyfélkör igénye teljes körűen biztosítható.

Olyan képzési tervet állítottunk össze az említett igények lefedésére, amely a menedzsmenthez kapcsolódó képzéseket, szakmai, szaktudásra épülő, illetve nyelvi képzéseket tartalmazta.

Megvalósult képzéseink: Vezetői viselkedés; Asszertív kommunikáció; Problémamegoldás; Időgazdálkodás, stresszkezelés; Hatékony vezetői eszköztár; Kommunikáció, konfliktuskezelés, asszertivitás; Építő - és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgépkezelő, kivéve targonca); Forrás rendszer számviteli adminisztrátor; Számítástechnikai képzés 11. modul Haladó táblázatkezelés; Angol C1 31 088-C1 szint képzések; Pénzügyi és controlling ismeretek, Értékáram elemzés (VSM) alapjai képzés, Lean menedzsment az irodai munkában (Lean office), Lean Alapismeretek.

A képzésben tartás eszköze a munkavállalók egyéni motivációja volt, amely lehetőséget teremtett az új ismeretek elsajátítására, az eredmények számbavétele pedig az előmeneteli rendszerben való tovább jutást is támogatta.

Kedvezményezett: Jüllich Glas Holding Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt.

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00396
A projekt  befejezési ideje:2021.01.27. 
A szerződött támogatási összege:42.561.566 Ft
A támogatás mértéke:100,00%..

A projektről bővebb információ a www.jullichglas.hu oldalon olvashatnak, illetve az alábbi elérhetőségen kérhető:

További információ kérhető:

Jüllich Glas Holding Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt.
Csik Mónika, projekt menedzser
Telefonszám:06 22 513 636
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.