Egészségprogramok a Jüllich Glas Holding Zrt-nél

signA Jüllich Glas Holding Zrt sikerrel pályázott az Új Széchenyi Terv ,,Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok-lokális színterek” című pályázati kiírásra. A projekt 100%-os támogatási intenzitásának köszönhetően 9.757.430 forint vissza nem térítendő támogatásból valósulhatott meg. Programunk fő célja az volt, hogy munkatársainkat megtanítsuk arra, hogyan fejlesszék saját egészségüket és támogassák a helyi és a közösségi érdekeiket.

Egészségfejlesztési programunk röviden összefoglalva:
Projektünk során bowling, teremfoci, kondicionáló torna, fallabda, asztali tenisz, streetball, strand röplabda, kerékpár, természetjáró valamint kenu túrák valósultak meg. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektettünk dolgozóink tudásának elmélyítésére, ezért csoportos foglalkozások illetve előadás keretében egészségmegőrző témák megvitatására, átadására került sor. Egészségügyi állapotfelmérésekkel pedig kontrolláltuk a várt és elért eredményeket.

A felmérések eredménye alapján azt prognosztizáljuk, hogy a projekt hatása dolgozóink egészségben eltöltött munkanapjainak számában fog megmutatkozni.

A 9.757.430 forint összköltségű projekt idén novemberben sikerrel zárult.

logoKözreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Cím: 1134 Budapest, Váci út 45. "C" épület
Levelezési cím:1385 Budapest, Pf. 818
Tel.: +36 1/273-4250

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.esza.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu