Telephelyfejlesztés megvalósítása a Jüllich Glas Holding Zrt-nél

telephelybovites

Projekt neve:
KDOP-1.1.1./C-11-2011-0009, Telephelyfejlesztés megvalósítása a Jüllich Glas Holding Zrt-nél

Projekt leírás:
Jüllich Glas Holding Zrt Magyarország meghatározó üvegipari vállalata. Versenyképessége megőrzése miatt a gyártási infrastruktúrájának továbbá technológiájának folyamatos fejlesztése elengedhetetlen.
Jelen projektünk keretében elvégzett tevékenységek:
Az edző csarnok és a hozzá tartozó irodák számára új tűzjelző rendszert építettünk ki. A beruházás részeként megtörtént a meglévő vízkezelő rendszerünk korszerűsítése és a tisztító kapacitás bővítése, melynek segítségével a keletkező szennyezett víz egy része tisztítással alkalmassá vált az ismételt felhasználásra.
A gyártócsarnok oldalfalán üvegezett függönyfal és szellőztetés céljából oldalfali szalagablak sor került kialakításra, ezáltal javult a csarnok természetes megvilágítása.
Világítási rendszerünket korszerűsítettük, az edző és a hőszigetelt üveggyártó csarnok további szellőztetési rendszerét kiépítettük valamint napelemes rendszer kivitelezését valósítottuk meg. A projekt befejezés után cégünk villamos energia fogyasztása terén 80%-os megtakarítást tud realizálni..

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Jüllich Glas Holding Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt.
8000 Székesfehérvár, Holland fasor 5.
Telefon: +36 22 513 636
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnyert összeg:
60.250.743 Ft

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
KDOP - Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség
8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1. III. emelet
www.kdrfu.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu)
Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (www.kdrfu.hu)